• +90536 - 8728633
  • radyoti@hotmail.com

Yoğun kar yağışı Rubato’yu durduramadı

Yoğun kar yağışı Rubato’yu durduramadı

Yoğun kar yağışına rağmen sevenleriyle buluşan Rubato grubu, unutulmaz bir konser verdi. Mekanı hınca hınç dolduran Rubato, şarkılarıyla müzikseverlere eğlenceli bir akşam yaşattı.

Geniş repertuvarıyla sevenlerine keyifli bir akşam yaşatan Rubato’nun seslendirdiği şarkılara konuklar hep bir ağızdan eşlik etti.

Rubato, ‘Aman Aman’, ‘Tutuklu’ gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, İbrahim Tatlıses gibi müziğin ustaların eserlerin seslendirerek efkâr dozunu daha da arttırdı.

Konser bitiminde Rubato’nun solisti Özer Arkun, sahne aldıkları otelin bahçesinde kar yağışının keyfini çıkarmayı da ihmal etmedi.

Radyo Ti

Radyo Ti, 2016 yılında kurulan ve “Önce Müzik” sloganıyla yayın hayatına başlamış bir internet radyosudur. Karasal yayınımız olmamakla birlikte, ve buna rağmen dünyanın her yerinden dinlenebilmektedir. Ağırlıklı olarak Türkçe pop müzik kategorisinde yayın yapmaktadır. Haber ağırlıklı bir radyo kanalı değildir. Müzik, eğlence ve sohbet adına her şeyi bu radyoda bulabilirsiniz. Kalitesinden ödün vermeyen Radyo Ti’de günümüzün hit ve eski unutulmaz slow parçalarını gün içinde dinleyebilirsiniz. Radyo Ti’den ayrılmayın, kulağınız bizde olsun…